Evenement-Catering-Lavie-persooneelsfeest
Evenement-Catering-Lavie-persooneelsfeest
Evenement-Catering-Lavie-persooneelsfeest

Al 28 jaar verzorgt LaVie Catering de culinaire invulling van food & drinks voor zakelijke & particuliere evenementen.

Door de jaren heen hebben we veel trends zien ontstaan.

Zowel de Fransen als de Belgen beweren de uitvinder van friet te zijn. Toch is er waarschijnlijk iemand anders die er met de eer vandoor gaat. Teresa van Avila zou de gefrituurde aardappel voor het eerst bereid hebben. De oorsprong van ‘onze’ friet zijn natuurlijk de Franse en Vlaamse frieten.

Op dit moment is er een nieuwe trend volop in ontwikkeling. Namelijk de organisatie van een eigen festival! Het is een trend die met storm ook de zakelijke markt verovert. Door de authentieke en ongedwongen festivalsfeer ontstaat er een plek waar jij en je gasten energie van krijgen, waar verbindingen ontstaan en waar inspiratie volop aanwezig is. Daarom is het dé perfecte setting voor een bedrijfsfeest. Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden in sfeer en stijl. Het grootste contrast zit hem in of het een feest is of voor een netwerk-/informatief event. Toch leent de festivalstijl zich ook voor beide settings.

Bedrijfsfestival voor medewerkers & relaties

Organiseer je een opening, een jubileum of een personeelsfeest? Dan is een festival toch echt ‘the way to go’ in 2019. Festivals zijn hot en passen goed in het belevingswereld van je medewerkers en relaties. Het is de perfecte setting om op een relaxte manier jouw gasten een hele gezellige ongedwongen dag te bezorgen die ze niet snel zullen vergeten!

‘Bedrijfsnetwerkfestival’

Ook voor netwerkevents of informatieve bijeenkomsten voor grote groepen leent een bedrijfsfestival zich uitstekend als decor! Met mooie tenten kun je sfeervolle presentatieruimtes creëren die inspireren en een centraal food & drinks plein met heerlijke diverse snacks en drankjes waar alle gasten elkaar kunnen treffen. Een mooie reden voor je gasten om op die lekkere zomerdag toch naar je event te komen.

Past een bedrijfsfestival ook bij jullie?

  • Je wilt je medewerkers, collega’s of relaties een unieke ervaring bezorgen
  • Je wilt een bedrijfsevent organiseren voor minimaal 50 gasten
  • Je wilt eens iets anders dan een standaard bedrijfsuitje met een springkussen en lopend buffet
  • Je wilt een event wat past bij de belevingswereld van je personeel
  • Jij en je gasten houden van veel verschillende soorten eten & drinken
  • Je wilt een evenement organiseren wat voor jong en oud samen leuk is
  • Je wilt een ongedwongen setting die zich ook leent voor workshops en sprekers
Ik wil meer informatie over een bedrijfsfestival!