Seminar / congres

Seminar / congres

Dat hapjes, drankjes en styling uw seminar of congres kunnen versterken, weten wij bij LaVie Catering als geen ander. Wij zorgen er met onze catering voor dat uw bedrijf een onuitwisbare indruk maakt op uw gasten.

Tijdens een seminar of congres kunnen de bezoekers wel wat brainfood gebruiken. Kies voor lekkere voeding die energie geeft en ervoor zorgt dat iedereen fris en scherp blijft.

LaVie Catering staat voor kwaliteit. Wij bieden culinaire gerechten op hoog niveau. Maar ook de styling kunnen wij tot in de puntjes verzorgen. Voor elke klant maken wij een concept op maat.

LaVie Catering is gespecialiseerd in het cateren van zakelijke evenementen. Of u nu op zoek bent naar een heerlijke lunch, een walking dinner als afsluiting van een dagvullend programma of wat lekkere hapjes voor tussendoor, wij laten uw seminar of congres smaken.

Meer informatie catering seminar / congres

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.  

Vindt u het prettig om de volledige organisatie van uw evenement uit handen te geven? Dan heeft LaVie Catering hierin ook de oplossing voor u! Door onze jarenlange ervaring als partycateraar op hoog niveau, beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan professionals en eventbureaus. Samen met deze partners zorgen wij ervoor dat uw verhaal op de juiste manier verteld wordt. Én dat uw medewerkers of gasten in de watten gelegd worden.

Weten hoe wij uw zakelijke verhaal zouden laten smaken?

Laat uw gegevens achter, dan nemen we binnen een dag contact met u op.

Foodblog by LaVie

3D Food Printer

3D Food Printer

De 3D FOOD PRINTEr TIJDENS UW EVENEMENTGasten écht verbazen op een jubileum, presentatie of (bedrijfs)feest? Kies dan voor de 3D Food Printer en er wordt gegarandeerd nog lang nagepraat over uw evenement. Met de 3D food printer is het mogelijk om gepersonaliseerde...

Lees meer
Winter Carnival

Winter Carnival

Kleurrijk winterconcept: winter carnivalEr is niets knusser dan winterse gezelligheid. Voeg daar wat kleur aan toe en u heeft een fantastisch feest! Met trots presenteert LaVie Catering één van de nieuwe winterconcepten: Winter Carnival!Winter Carnival  De grote...

Lees meer
Duurzame Dinsdag

Duurzame Dinsdag

Duurzame dinsdag: wegwerpen of afwassen?! Elke eerste dinsdag van september is het Duurzame Dinsdag. Een dag waarop duurzame ideeën en initiatieven extra aandacht krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt dan de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst; vol met...

Lees meer

Pin It on Pinterest