Kernwaarden

 

Kernwaarden

 

Kernwaarden

 

Voorop lopen

Vooruit denken en risico’s nemen, dat is innovatie door de bril van LaVie. Een speciaal samengesteld R&D team inspireert de organisatie om te ontwikkelen op ieder vlak. Of het nu gaat om eerlijke en verse producten? Duurzaamheid of een maatwerk concept boordevol creativiteit en beleving? Bij LaVie wordt er intensief samengewerkt tussen alle disciplines om voorop te blijven lopen.

Verantwoordelijkheid, vertrouwen en passie

LaVie Catering investeert in talent. Iedere medewerker krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Zoals wij met onze mensen omgaan; zo werken we graag samen. Want als wij het vertrouwen krijgen en de verantwoordelijkheid mogen nemen, komen wij het beste uit de verf.

Impact

Wij stellen ons als doel beste eventcateraar en storyteller by food te zijn. Dit betekend voor u dat wij maximaal geïnspireerd zijn op ons vakgebied en meer. Zo bent u verzekerd van een unieke invulling van iedere opdracht. LaVie presteert het beste in een omgeving waarbij de boodschap centraal staat zodat wij de belangrijkste waarden in een zintuigelijke beleving kunnen vertalen.

Terra 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen als basis voor de toekomst

Wij voelen ons betrokken bij de omgeving, geven om de wereld en de mensheid. Dit zie je terug in onze producten en bedrijfsvoering waar gezondheid, milieu en maatschappij centraal staan. LaVie streeft naar een open en transparante communicatie tot betrekking van haar verhaal, bedrijfsvoering en tijdens evenementen.

Het echte verhaal 

Altijd op zoek naar authenticiteit en het ware verhaal

LaVie hecht waarde aan transparantie en eerlijkheid. Dit zoekt zij niet alleen in de opdrachten maar ook in haar mensen, producten en bedrijfsvoering. Het is niet voor niets dat wij het verhaal voor een opdrachtgever willen vertellen maar doen dit graag over onszelf. U krijgt bij ons altijd het echte verhaal.

 

Pin It on Pinterest