schouwburg cuijk

De Schouwburg is er voor iedereen, voor een privé feest groot of klein, een huwelijk en voor het bedrijfsleven.
Met collega’s naar een voorstelling met vooraf een diner en achteraf een hapje en een drankje in één van onze cafés, hoe leuk is dat.
Of je personeelsfeest in een theatrale omgeving met de meest geweldige artiesten, wij kennen de weg.

De foyer
De foyer is geschikt voor informele bijeenkomsten tussen de 100 en 700 personen. Door het SchouwCafé te schakelen kan de capaciteit zelfs verdubbeld worden.

Het SchouwCafé
Het SchouwCafé is een praktische zaal met een bleke vloer en uitgebreide (horeca)technische voorzieningen. Deze zaal leent zich perfect voor vergaderingen, beurzen en grote feesten.

Het TheaterCafé
Geschikt voor maximaal 150 gasten. Het TheaterCafé kan met het GrandCafé geschakeld worden, hierdoor ontstaat er ruimte voor ongeveer 250 gasten. Deze ruimte is uitermate geschikt voor ontvangsten, recepties en familiebijeenkomsten.

Het GrandCafé
In dineropstelling biedt het plaats aan maximaal 70 gasten. Voor andere activiteiten kunnen er maximaal 100 gasten terecht. Naast een diner of familiebijeenkomst is het GrandCafé ook geschikt voor lezingen en presentaties.

De Sociëteit
In het monumentale Fraterhuis vindt u de Sociëteit, deze ruimte biedt plek voor 80 tot 120 gasten. Deze authentieke ruimte is geschikt voor kleinschalige borrels maar ook voor presentaties en vergaderingen

Capaciteit: 12 tot 1500 personen.

Locatie:

Grotestraat 62
5431 DL Cuijk

Pin It on Pinterest