Opening / jubileum

Opening / jubileum

Feestelijkheden moeten gevierd worden, vinden wij bij LaVie Catering. De opening van een bedrijf of het jubileum zijn mooie mijlpalen die aandacht verdienen. Wij kunnen een concept op maat maken dat precies bij uw bedrijf en medewerkers past. Zo wordt het een feest om nooit te vergeten!

Of u nu kiest voor een gezellige borrel, een groot feest of een heerlijk diner; LaVie kan de catering voor een opening of een jubileum tot in de puntjes regelen. Wij hebben diverse concepten; denk aan streetfood, maar ook een walking dinner of een buffet zijn mogelijk.

Styling opening of jubileum

Behalve heerlijk eten en drinken verzorgt LaVie Catering ook eventstyling. Met onze eigen meubellijn Woodz geven wij elk evenement een unieke uitstraling.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de opening of het jubileum van uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vindt u het prettig om de volledige organisatie van uw evenement uit handen te geven? Dan heeft LaVie Catering hierin ook de oplossing voor u! Door onze jarenlange ervaring als partycateraar op hoog niveau, beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan professionals en eventbureaus. Samen met deze partners zorgen wij ervoor dat uw verhaal op de juiste manier verteld wordt. Én dat uw medewerkers of gasten in de watten gelegd worden.

Weten hoe wij uw zakelijke verhaal zouden laten smaken?

Laat uw gegevens achter, dan nemen we binnen een dag contact met u op.

foodblog by LaVie

3D Food Printer

3D Food Printer

De 3D FOOD PRINTEr TIJDENS UW EVENEMENTGasten écht verbazen op een jubileum, presentatie of (bedrijfs)feest? Kies dan voor de 3D Food Printer en er wordt gegarandeerd nog lang nagepraat over uw evenement. Met de 3D food printer is het mogelijk om gepersonaliseerde...

Lees meer
Winter Carnival

Winter Carnival

Kleurrijk winterconcept: winter carnivalEr is niets knusser dan winterse gezelligheid. Voeg daar wat kleur aan toe en u heeft een fantastisch feest! Met trots presenteert LaVie Catering één van de nieuwe winterconcepten: Winter Carnival!Winter Carnival  De grote...

Lees meer
Duurzame Dinsdag

Duurzame Dinsdag

Duurzame dinsdag: wegwerpen of afwassen?! Elke eerste dinsdag van september is het Duurzame Dinsdag. Een dag waarop duurzame ideeën en initiatieven extra aandacht krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt dan de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst; vol met...

Lees meer

Pin It on Pinterest