Dit is LaVie Catering

Uw verhaal laten smaken

LaVie Catering creëert al sinds 1990 jaar smakelijke verhalen. We zijn een partycateraar die zijn hand niet omdraait voor een groot evenement waar 10.000 gasten komen, maar we denken óók graag mee met een kleine thuisviering. In de keuken liggen onze roots. De plek waar alles draait om de smaak van lekker eten en drinken. Onze chef-kok uit Sicilië is als sinds jonge leeftijd omringd door een diversiteit aan geuren, kleuren en smaken. Zijn creativiteit wordt gebruikt in zowel de meest bijzondere als eenvoudige gerechten.

Vooraf weet u precies wat u van ons kan verwachten

Wij geloven dat de mooiste evenementen met een goed en smakelijk verhaal niet snel vergeten worden. Jaren later denk je daar nog steeds aan terug. Mijlpalen in je leven zoals een geboorte, een bruiloft, een groot verjaardagsfeest, daar mag je met een gevoel van geluk op terugkijken. Maar ook personeelsfeesten, congressen en bedrijfsfestivals mogen onvergetelijk zijn. Samen met jou kijken we graag naar de aspecten die deze momenten vormgeven. En goed eten en drinken is daarin de hoofdmoot.

Gastvrijheid staat bij ons voorop

Het is belangrijk dat elke gast zich welkom voelt. Een middag, avond, of dag plezier hebben en genieten. Daar werkt ons hele team aan mee. Alle details moeten kloppen: de kers op de taart, de olijf in de martini. Als dat zo is, creëren we een gevoel en een moment dat niet snel vergeten wordt. De wensen van de klant staan altijd centraal. Na een kennismaking gaan wij aan de slag met een offerte op maat. Je komt LaVie Catering, net als onze collega’s PURA Bedrijfscatering tegen door heel Nederland. We zijn óók benieuwd naar jouw verhaal! Mail of bel ons en we kijken samen hoe we het verhaal smaak geven. Beleef het zelf!

Contact opnemen met LaVie Catering

MEER WETEN?

Meer weten over hoe we jouw evenement vertalen naar een culinaire beleving? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

CONTACT OPNEMEN

Het beste gesprek

Elk project starten we met een goed gesprek. Daarom komen wij graag bij je langs. Wij luisteren, adviseren en inspireren. Want wij zijn altijd op zoek naar authenticiteit en het ware verhaal.

Producten met een verhaal

Ons ambachtelijke assortiment bestaat voornamelijk uit verse en eerlijke producten. Daarnaast werken onze chefs het liefst met seizoensproducten. Dit is elke keer weer de basis van een maatwerk concept boordevol creativiteit en beleving.

Bijna 30 jaar ervaring

Sinds de oprichting van LaVie Catering in 1990, zijn wij een partycateraar pur sang. Door onze jarenlange ervaring kennen we als geen ander de dynamiek van evenementen en feesten. Daardoor kunnen wij veel voor u betekenen!

Altijd inspirerend

Wij stellen ons als doel de beste eventcateraar en ‘storyteller by food’ te zijn. Dit betekent dat wij altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen de culinaire wereld én de eventbranche. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke invulling van ieder event.

Dienstverlening op nr.1

Gastvrijheid zit in ons DNA. Niet alleen richting uw gasten, maar ook richting u! Wij doen er alles aan om u het hele traject te ontzorgen en met u mee te denken. Want wanneer u zorgeloos kunt genieten van uw event zijn wij pas tevreden!

Voor elk specialisme de expert

Wij hebben voor elke discipline getalenteerde specialisten in huis. Daarnaast hebben wij een uitgebreid portfolio met de beste experts uit de branche. Samen voeren wij uw verhaal met passie en aandacht, perfect uit.