Personeelsfeest

Personeelsfeest

De organisatie van een personeelsfeest kost veel tijd. Wilt u écht wat bijzonders doen voor uw medewerkers? En met z’n allen onbezorgd genieten? Schakel dan LaVie Catering in. Wij zorgen voor een culinair event op niveau dat uw personeel niet snel zal vergeten.

Culinair

Op culinair gebied kunnen wij heel veel bieden. Streetfood, maar ook een sitting- of walking dinner. Een buffet kan natuurlijk ook. Kwaliteit en de wensen van de klant staan daarbij altijd voorop. Wij laten uw verhaal smaken!

Styling personeelsfeest

Graag helemaal geen omkijken naar het personeelsfeest? Laat ons dan ook de styling verzorgen. Onze meubellijn Woodz geeft elk feest een  bijzonder tintje.

Concepten

We hebben ook een aantal concepten ontwikkeld die perfect zijn voor een originele bedrijfsborrel of – diner. Denk aan een heus bedrijfsfestival waarbij uw medewerkers kunnen genieten van de authentieke festivalsfeer onder het genot van een hapje en drankje. 

Bekijk hier al onze concepten. 

Op maat

Wij maken altijd een concept op maat dat past bij uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Vindt u het prettig om de volledige organisatie van uw evenement uit handen te geven? Dan heeft LaVie Catering hierin ook de oplossing voor u! Door onze jarenlange ervaring als partycateraar op hoog niveau, beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan professionals en eventbureaus. Samen met deze partners zorgen wij ervoor dat uw verhaal op de juiste manier verteld wordt. Én dat uw medewerkers of gasten in de watten gelegd worden.

Weten hoe wij uw zakelijke verhaal zouden laten smaken?

Laat uw gegevens achter, dan nemen we binnen een dag contact met u op.

Foodblog by LaVie

5 goede redenen om juist nu je bedrijfsfeest te vieren

5 goede redenen om juist nu je bedrijfsfeest te vieren

5 goede redenen om juist nu je bedrijfsfeest te vieren Lang niet elk bedrijf organiseert (jaarlijks) een bedrijfsfeest. Dat vinden wij een gemiste kans! Met een bedrijfsfeest breng je mensen dichter bij elkaar. Het is een feestelijke beloning voor een jaar hard...

Lees meer
3D Food Printer

3D Food Printer

De 3D FOOD PRINTEr TIJDENS UW EVENEMENTGasten écht verbazen op een jubileum, presentatie of (bedrijfs)feest? Kies dan voor de 3D Food Printer en er wordt gegarandeerd nog lang nagepraat over uw evenement. Met de 3D food printer is het mogelijk om gepersonaliseerde...

Lees meer
Winter Carnival

Winter Carnival

Kleurrijk winterconcept: winter carnivalEr is niets knusser dan winterse gezelligheid. Voeg daar wat kleur aan toe en u heeft een fantastisch feest! Met trots presenteert LaVie Catering één van de nieuwe winterconcepten: Winter Carnival!Winter Carnival  De grote...

Lees meer

Pin It on Pinterest