Dé food leverancier van uw event – Vraag naar de mogelijkheden!

Dé food leverancier van uw event

Als organisator van een evenement is het belangrijk om goed voor uw gasten te zorgen. Goed eten en drinken is een voorwaarde voor elk event of feest. Is de rest van het evenement al geregeld en zoekt u nog een partner in food? Ook dan is LaVie Catering de partner die u zoekt!

Onze chefs bereiden voor u en uw gasten heerlijke lunches, borrelhapjes of een diner voor. Een driegangendiner, een diner in buffetvorm, maar ook streetfood behoort tot de mogelijkheden! U vertelt ons waar we moeten zijn en wanneer we er moeten zijn. Dan zorgen wij dat u geen omkijken heeft naar de levering van uw eten en drinken.

Food Supply van LaVie Catering is dé oplossing die uw evenement afmaakt.

Borrelfood

Borrels zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Vrijmibo’s, netwerkborrels, een borrel met vrienden, het is een goede manier om elkaar weer te treffen en even bij te praten. Dit kan natuurlijk alleen onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. LaVie Catering heeft een ruim aanbod aan snacks, finger food, een healthy tussendoortjes die het voor je gasten zo fijn maakt dat ze nog wat langer blijven hangen.

Wilt u dat LaVie Catering ook meedenkt met de aankleding en organisatie van uw evenement? Dan is Event Catering de service voor u!

Borrelfood – Vraag naar de mogelijkheden!

Ontbijt, lunch of diner catering

Heeft u een ontbijt- of lunchafspraak gepland staan?

De chefs van LaVie Catering maken voor u heerlijke complete maaltijden. Het maakt niet uit of het nu gaat om een power ontbijt, lekkere broodjes en een soepje voor de lunch of een gezonde avondmaaltijd. Wij zorgen dat het geheel bereid op het juiste moment bij u klaar staat.